ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Отборът на ГЕРБ влезе в предизборното дерби от новата галерия „2019”

Представиха целия екип на партията за предстоящия местен вот

Предлагаме открито управление, което да е обърнато към проблемите на гражданите, каза кандидатът за кмет Здравко Димитров

Иво Дернев

Отборът на ГЕРБ официално влезе в предизборното дерби с кратка церемония в новата изложбена зала на Пловдив- галерия „2019”. Целият екип на партията за предстоящия местен вот бе представен официално пред медиите от кандидата за кмет Здравко Димитров, настоящия градоначалник и областен координатор на ГЕРБ Иван Тотев, и председателя на предизборния щаб Александър Държиков.

„Тази зала е символ на развитието на Пловдив. Имаме самочувствието на 2 успешни мандата, в които градът промени своя облик”, заяви председателя на предизборния щаб Александър Държиков.

„Пловдив се движи във възходяща линия. Свършиха се много неща, но и много предстоят. Нашият екип сме сигурни, че ще доведем започнатите проекти и тези, които предстоят, до сполучлив край. Ще предложим на пловдивчани открито управление, което да е обърнато към проблемите на гражданите. Време е да кажем какво е свършено, без отрицание да гледаме напред”, заяви преди да изброи приоритетите от програмата си Димитров. Той подчерта, че след изборите ще събере останалите партии, за да начертаят всички заедно приоритетите за развитието на града в следващите десетилетия. „Пловдив е на всички. Трябва да си подредим къщичката, защото никой отвън няма да го стори. Екипът ни ще бъде изцяло в нужда на пловдивчани”, допълни кандидатът за кмет Здравко Димитров.

Спря се на някои от акцентите в програмата си за управление. Приоритет е справянето с транспортните проблеми и тези с паркирането в града. Димитров подчерта, че външният ринг на Пловдив трябва да бъде завършен, за да бъде изведен трафикът извън града. Тази дни стартира и работата по изграждането на кръговото кръстовище на околовръстното с Асеновградско шосе.

Димитров и екипът му планират завършване на целия булевард Северен, реализиране на връзката „Модър- Царевец”, кръстовища на две нива на Водната палата, Сточна гара и Аграрния университет.

„ Приоритет за нас са чистата питейна вода от Въча, чистия въздух и зелената система. Ще работим и в посока сливането с общините Родопи и Марица или части от тях”, допълни Здравко Димитров.

В програмата на ГЕРБ са включени още 12 нови детски градини или ясли, както и две нови училища. Ще се работи още в посока връщане блясъка на Стария град и реализиране на проектите за Небет тепе, Източната порта и Дондуковата градина.

„Искаме да изградим център за доболнична педиатрична помощ, както и общински хоспис за тежко болни”, изброи кандидатът за кмет на ГЕРБ.

Подчерта, че планира преразглеждане на данък МПС, тъй като много транспортни фирми и граждани регистрират превозните си средства в съседни общини.

„Летище Пловдив трябва да си намери стопанин. То трябва да се превърне във важен за целия регион транспортен хъб. В момента се подготвя нова концесия. В сферата на спорта- поетапно ще ремонтираме стадион Пловдив”, каза още Здравко Димитров.

Той подчерта, че в общината ще има работеща приемна на кмета и че за всеки важен проект ще има обществено обсъждане.

Кандидатът за градоначалник представи и предложенията на ГЕРБ за районни кметове- Георги Стаменов за Централен, Иван Стоянов за Източен, Костадин Язов за Южен, Костадин Димитров за Тракия, Стоян Алексиев за Северен и Димитър Колев за Западен.

„Обръщам се с един апел към пловдивчани. Гласувайте разумно на 27 октомври с бюлетина №43”, каза на финала на представянето Здравко Димитров.

„Уважаваме всички кандидати. Ще правим позитивна кампания”, каза преди общата снимка на екипа на ГЕРБ председателят на предизборния щаб Александър Държиков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Само “наши и ваши” съратници на снимките. Никой не ви уважава, не всявате респект. Пробвал съм да говоря или да се свържа с някои от тях по наболели теми и предложения, а срещнах само презрение, лукавство в очите и ирония ( кой си ти, кво ме занимаваш ). Очаква ви светло бъдеще.

  2. Болшинството – лоялни партийци по неволя! Без партията за никъде са! Прав е проф.Шишков да напусне листата – прости хора е срам да управляват. Освен че се замогнат в схеми – друго не ги интересува.

  3. „„Тази зала е символ на развитието на Пловдив. Имаме самочувствието на 2 успешни мандата, в които градът промени своя облик”, заяви председателя на предизборния щаб Александър Държиков.“ – тази зала е символ на процедурата инженеринг.
    „„Летище Пловдив трябва да си намери стопанин. То трябва да се превърне във важен за целия регион транспортен хъб. В момента се подготвя нова концесия. В сферата на спорта- поетапно ще ремонтираме стадион Пловдив”, каза още Здравко Димитров.“ – летище Пловдив, няма нищо общо с кмета на Пловдив.
    „Димитров и екипът му планират завършване на целия булевард Северен, реализиране на връзката „Модър- Царевец”, кръстовища на две нива на Водната палата, Сточна гара и Аграрния университет.“ – тези проекти са предизборна дъвка от 8-9 години. т.е. нищо ново.
    „Ще се работи още в посока връщане блясъка на Стария град и реализиране на проектите за Небет тепе, Източната порта и Дондуковата градина.“ – отново нищо ново, същото не постигнато от 10г.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина